Institut for Husdyrvidenskab

Forsvar af doktordisputats: professor Peter T Thomsen

Professor Peter T Thomsen forsvarer sin doktordisputats "Dairy cow mortality, hoof health management and animal welfare".

Oplysninger om arrangementet

fredag 14. januar 2022, kl. 09:00 - . kl.

Sted

Auditoriet, Bygning 8814-3075, Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, 8830 Tjele.

Professor Peter T. Thomsen, Institut for Husdyrvidenskab, forsvarer fredag den 14. januar 2022 kl. 09.00 sin afhandling Dairy cow mortality, hoof health management and animal welfare.

De officielle opponenter er: professor Marcia I. Endres, University of Minnesota, USA, og professor Jan K. Shearer, Iowa State University, USA.

Tilmelding som uofficiel opponent skal ske per mail til dekan Eskild Holm Nielsen, dean.tech@au.dk senest 2 uger før forsvaret.

Afhandlingen kan fås ved henvendelse til forfatteren eller Tina Albertsen, Institut for Husdyrvidenskab, Bygning K27, 3205.

Forsvaret udføres online, og det er muligt at deltage via dette link.