Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Civilingeniøruddannelser (Kandidat) ved Technical Sciences

Den femårige civilingeniøruddannelse er en forskningsbaseret teknisk og ingeniørvidenskabelig uddannelse, hvoraf kandidatdelen udgør de sidste to år. Færdiguddannede civilingeniører (cand.polyt.) kan analysere komplicerede problemstillinger og udvikle højteknologiske løsninger.

Civilingeniører får job i stort set alle brancher, hvor innovation og teknologi spiller en rolle. Civilingeniøren er specialisten, der skubber grænserne for det, der er muligt, og er med til at skabe morgendagens løsninger.

Technical Sciences udbyder følgende civilingeniøruddannelser (Kandidat):  


Karrieremuligheder

Dimittender fra Technical Sciences er eftertragtet arbejdskraft, som kan bidrage med ny viden, nye idéer og nye metoder inden for din virksomheds faglige område. Se eksempler på, hvad vores dimittender arbejder med herunder, eller ved at besøge siden med karrieremuligheder.

Civilingeniør i Biomedicinsk teknik Biomedicinsk teknik kobler ingeniørvidenskaben og sundhedssektoren. Nogle arbejder i udviklingsafdelinger hos virksomheder, der producerer medikoteknisk udstyr eller udvikler sundheds-it-systemer. Andre arbejder i sundhedsvæsenet eller ved forskningsinstitutioner. Ditte er udviklingsingeniør ved Cook Medical.
Civilingeniør i Kemi og bioteknologi Civilingeniører i Kemi og bioteknologi arbejder fx ved produktionsvirksomheder i fødevare- og medicinalbranchen, ved forskningsinstitutioner inden for miljø, kemi og molekylærbiologi, eller hos kemiske virksomheder, der drager nytte af den store viden om udvikling og optimering. Mød afdelingslederen René ved Xergi, der laver biogasanlæg.