Jensen, P. N.
, Fredshavn, J. R. & Olesen, J. E., (2013).
Vurdering af konsekvenser for udledning af drivhusgasser samt for naturen, vandmiljøet og biodiversiteten af Natur- og Landbrugskommissionens samlede anbefalinger med tilhørende handling, Nr. 39425, 30 s., apr. 15, 2013.
http://dce.au.dk/fileadmin/dce.au.dk/Udgivelser/NLK/Vurdering_af_konsekvenser_og_NLK_anbefalinger.pdf
Holm, T. E., Therkildsen, O. R., Laursen, K. & Clausen, P., (2011).
Vurdering af konsekvenser for sæler og marsvin af en udvidelse af aktivitetstidspunkterne på skydeområde Rømø, Nr. 32647, 3 s., sep. 02, 2011.
Greve, M. H., Munkholm, L. J., Lamandé, M., Krogh, PH., Knudsen, L., Vestergaard, A. V. & Pedersen, T. M. (2018).
Vurdering af jordens frugtbarhed - giv jorden et sundhedstjek. SEGES Forlag.
https://www.landbrugsinfo.dk/Afrapportering/innovation/2018/Sider/Pl_18_2706_Rapport_vurdering_af_jordens_frugtbarhed.pdf
Ejrnæs, R., Holm, T. E., Nygaard, B., Elmeros, M., Madsen, A. B.
& Therkildsen, O. R., (2012).
Vurdering af indflydelse på biodiversitet og naturindhold af at åbne for offentlighedens afgang i de kommende randzoner, Nr. 808610, 10 s., feb. 10, 2012.
Munkholm, L. J., Hansen, E. M., Thomsen, I. K. & Melander, B., (2016).
Vurdering af hvorvidt halmstrigling kan undtages fra reglen om forbud mod jordbearbejdning forud for vårsæd, Nr. 2284855, 2 s., okt. 18, 2016.
Nilsson, B.
, Kronvang, B., van't Veen, S. G. W., Troldborg, L., Thorling, L., Boutrup, S.
, Larsen, M. M., Rasmussen, J. J., Hinsby, K. & Kazmierczak, J. (2019).
Vurdering af grundvandets kemiske påvirkning af vandløb og kystvande: Volume 1(2): Hovedrapport. De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland – GEUS. GEUS Rapport Nr. 2019/2
http://www.geus.dk/media/20938/nilsson-med-flere_2019_vandloeb-kystvande-2-vol-1.pdf
Krogh, P. H., Elsgaard, L., Sørensen, P. & Bak, J. L., (2022).
Vurdering af grænseværdier for krom og vanadium i gødningsprodukter tilsat biprodukter og genvundne materialer, Nr. 2022-0331966, 6 s., feb. 02, 2022. Rådgivningsnotat fra DCA – National Center for Fødevarer og Jordbrug