Sammen med fakultetets forskere opbygger du viden til at udvikle nye teknologier og omsætter viden til praktisk anvendelse og bæredygtige løsninger i samfundet.
Fakultetet har også solid erfaring i at ansøge om bevillinger til samarbejdsprojekter. Samarbejdet foregår primært gennem erhvervssamarbejde og myndighedsrådgivning.
Et samarbejde om et fælles forskningsprojekt er til gensidig fordel med fokus på konkrete områder i kortlægning, drift og udvikling i tæt samarbejde og sparring med verdensførende forskere og forskningsgrupper på Aarhus Universitet.
Er du interesseret i at indgå i et forskningssamarbejde med Faculty of Technical Sciences, kan du tage direkte kontakt til det relevante fagområde eller høre nærmere om mulighederne ved at kontakte fakultetets erhvervskontakt.
Ny viden kommer i anvendelse, og innovative løsninger opstår, når virksomheder og iværksættere samarbejder med vores innovationsmiljøer.
Innovation og entrepreneurship er nærmest en del af vores faglige DNA på Faculty of Technical Sciences. Vi har en række fagligt forankrede innovationsmiljøer for studerende og medarbejdere, og de har til formål at skabe en tæt forbindelse mellem iværksættere, SMV’er og forsknings- og uddannelsesmiljøerne.
Sammen med os er det muligt at udvikle forretningsidéer. Vi kan imødekomme dine ønsker om at indgå som industriel partner i udvikling og realisering af ny banebrydende teknologi og være med til at sætte forskningsresultater i praktisk anvendelse.
Vores studerende uddannes i stadigt større omfang i entrepreneurship. Dels med henblik på at styrke de studerendes kompetencer i samarbejde med erhvervslivet, og dels for at understøtte udviklingen af egne virksomheder.
Vil du vide mere om, hvordan du kan få udbytte af vores videnskabelige innovationsmiljøer, er du velkommen til at kontakte fakultetets erhvervskontakt for at høre nærmere.
Et strategisk partnerskab giver flere muligheder for et varigt og værdifuldt samarbejde mellem en virksomhed og vores forskere.
Strategiske partnerskaber kan indgås med virksomheder, organisationer og myndigheder, og de vil typisk have en varighed på en årrække. Aftalen skal bidrage til, at partnerne udvikler et tæt samarbejde om bl.a. forskning, uddannelse og innovation.
Det er en del af aftalen, at parterne jævnligt mødes på ledelsesniveau for at gøre status over det eksisterende samarbejde og samtidigt sikre identifikation af nye samarbejdsmuligheder, der måtte opstå undervejs.
Kan du se et potentiale i at indgå et strategisk partnerskab med os, så kontakt fakultetets erhvervskontakt for at høre nærmere om mulighederne.
Besøg AUs overordnede erhvervsportal og se eksempler på, hvad du kan få ud af et samarbejde med universitetet.