Aarhus Universitets segl

Uddannelse ved Technical Sciences

Frontløbere i den teknologiske revolution

Faculty of Technical Sciences udbyder diplomingeniøruddannelser, civilingeniøruddannelser og uddannelser inden for Agrobiologi og fødevarer på højeste internationale niveau. Vores højt kvalificerede dimittender er uddannede til med logik og kreativitet at finde løsninger på fremtidens store udfordringer - som front­løberne i den teknologiske revolution.

Alle uddannelser er skabt i tæt samspil med erhvervslivet og den offentlige sektor, og der er høj efterspørgsel på vores dimittender.

På disse sider kan du læse om uddannelserne ved Technical Sciences samt blive inspireret til, hvordan netop vores dimittender kan gøre en forskel for både din virksomhed, det danske samfund og den globale udvikling.

I søgeboksen herunder kan du søge fakultetets uddannelser og ph.d.-programmer frem.

Find

Bachelor

Kandidat

Ph.d.

Civilingeniør (Bachelor)

Civilingeniør (Kandidat)

Diplomingeniør



Karrieremuligheder

Dimittender fra Technical Sciences er eftertragtet arbejdskraft, som kan bidrage med ny viden, nye idéer og nye metoder inden for din virksomheds faglige område. Se eksempler på, hvad vores dimittender arbejder med herunder, eller ved at besøge siden med karrieremuligheder.

Diplomingeniør i Elektronik Diplomingeniører i Elektronik arbejder især med projektledelse, produktudvikling, innovation og design. Det kan fx være inden for robotteknologi, kunstig intelligens og digitalisering. De fleste elektronikingeniører bliver ansat i udviklingsafdelinger hos elektronik- og IT-virksomheder. Se filmen med Rune, der udvikler medicinsk udstyr til rumfart.
Civilingeniør i Kemi og bioteknologi Civilingeniører i Kemi og bioteknologi arbejder fx ved produktionsvirksomheder i fødevare- og medicinalbranchen, ved forskningsinstitutioner inden for miljø, kemi og molekylærbiologi, eller hos kemiske virksomheder. Mød afdelingslederen René ved Xergi, der laver biogasanlæg.
Agrobiologi Agrobiologer arbejder typisk som konsulenter inden for landbrug og fødevarer, med forskning og produktudvikling, som undervisere eller i den offentlige forvaltning. Mange studerende skaber forbindelse med erhvervslivet under studiet via virksomhedsprojekter eller studiejobs. Mød Helle, der arbejder ved Aarstiderne.