Aarhus Universitets segl

Rekruttering af nyuddannede fra Technical Sciences

Nye medarbejdere finder du gennem målrettede jobopslag. Men du kan også skyde genvej gennem erhvervsprojekter, studiepraktik eller studiejobs.

Færdiguddannede kandidater fra Technical Sciences er eftertragtet arbejdskraft, der kan bidrage med ny viden og nye metoder inden for en given virksomheds faglige område. Der er stor efterspørgsel efter kandidater med de rette kompetencer.

Hvis du ønsker at rekruttere en nyuddannet kandidat til et specifikt job, er det bedste du kan gøre at lægge et opslag i AU Job- og Projektbank. Vores færdiguddannede kandidater bruger løbende databasen, og erfaringerne viser os, at her ofte sker succesfulde rekrutteringsforløb.

Der er også gode muligheder for at skabe kontakt til de kommende kandidater tidligere i forløbet gennem erhvervsprojekter og -praktik og dermed være med til at give dem de rette kompetencer.

Hvis du har brug for akademisk arbejdskraft med særlige kompetencer, har du også mulighed for at indgå i et længerevarende uddannelsessamarbejde med Technical Sciences, hvor vi sammen sikrer den talentudvikling, der matcher dit eller din branches behov.


Fremtidens ingeniører

Har du overvejet at få en ingeniørpraktikant? Leder du efter en eller flere ingeniørstuderende, der har lyst til at kaste sig over et af dine udviklingsprojekter, eller står du med et studiejob til en ingeniørstuderende? Mulighederne for at møde og rekruttere ingeniørstuderende og nyuddannede ingeniører er mange. Se mere på Ingeniørhøjskolens hjemmeside.