ons 22 apr
14:00-18:00 | Stakladen, Aarhus Universitet
AFLYST - Forskningens Døgn på Aarhus Universitet
Vi forvandler Stakladen og de omkringliggende foredragslokaler til en legeplads for nysgerrige sjæle, hvor du kan opleve kreative, sjove og spændende præsentationer af forskningen på AU. I foredragslokalerne omkring Stakladen kan du deltage i speedforedrag hele eftermiddagen, og i Stakladen kan du komme helt tæt på forskerne, se udstillinger og deltage i workshops og forsøg.
man 15 jun
09:00-17:00 | Aarhus University
UDSKUDT - European First Year Experience conference 2020
The EFYE conference is for academics and support staff who are interested in improving the experience of students in their transition into higher education and to get a sense of belonging. The conference theme is “One for all, all for one” and highlights how everyone involved in first year have a part to play in integrating the new students in the best possible way.