Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tilbud til gymnasieelever

Corona 2021

Grundet corona vil vi ikke tage imod fysiske besøg på Natural Sciences i foråret 2021. Nogle uddannelser tilbyder i stedet et online møde. Her vil nogle aktiviteter og tilbud vil være omlagt, således du stadig kan blive klogere på om en teknisk uddannelse er noget for dig.   

Lav forsøg til din SRP-opgave hos os ­­- eller besøg os og bliv klogere på, om en teknisk videnskabelig uddannelse er noget for dig.

Går du i gymnasiet, eller er du blevet student for nylig og overvejer, hvilken uddannelsesvej du skal gå? Faculty of Technical Sciences er klar til at hjælpe dig, både når du har brug for faglige input f.eks. til dit SRP-projekt, og når du er nysgerrig efter at vide mere om vores uddannelser for at træffe det rigtige studievalg.

Du kan komme i studiepraktik i tre dage eller blive studerende for en dag og få et indblik i studiemiljøet på Technical Sciences. Du kan også møde alle vores uddannelser til det årlige u-days og få råd og vejledning af vores studievejledere. Og du kan følge os på Facebook og Instagram.Spørg studievejlederne

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til vores dygtige studievejledere.

Følg studielivet på Facebook

Følg studielivet på Instagram