Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tilmeld dig til studerende for en dag på Technical Sciences

Kom op oplev at være studerende for en dag og bliv klogere på dit kommende studievalg

Overvejer du at læse på universitetet - måske en naturvidenskabelig uddannelse eller en ingeniøruddannelse? Er du i tvivl? Eller vil du gerne vide mere om uddannelsen før du beslutter dig? Så har du mulighed for at komme og prøve at være studerende for en dag.

På Faculty of Technical Sciences har du mulighed for at blive 'Studerende for en dag' på nedenstående uddannelser. Du kan læse mere om de enkelte uddannelser ved at klikke på uddannelsens navn.   

Som ’studerende for en dag’ oplever du hvordan det er at være studerende på netop den uddannelse du interesserer dig for. Du kommer til at følge en studerende på en helt almindelig studiedag og vil derfor deltage i fx forelæsninger, øvelsestimer og arbejde i studiegrupper. I løbet af dagen vil den studerende fortælle om hvordan han/hun oplever sin uddannelse og du også få god tid til at stille spørgsmål til både hverdagen som studerende samt hvordan det er at starte på en universitetsuddannelse.

Den studerende læser på første eller andet år, så han/hun har for kort tid siden selv stået med de samme overvejelser som du står med nu.

Aarhus Universitet kan kun tilbyde ét besøg som 'Studerende for en dag' på én uddannelse. Har man herefter brug for yderligere afklaring, henviser vi til bachelor.au.dk eller Studievejledningen.

Hvem kan blive 'Studerende for en dag'?

Tilbuddet er for dig der går på et af de sidste år på en gymnasial uddannelse eller måske allerede har afsluttet en. Du kan også blive studerende for en dag, hvis du er uddannet håndværker og overvejer at læse videre. Er du allerede i gang med en universitetsuddannelse og overvejer et sidefag, kan tilbuddet også være relevant. 

Ansøgning til Studerende for en dag kører fra primo februar til medio maj 2020.

Regeringen har netop iværksat en række nye tiltag for at begrænse udbredelsen af corona-smitte. Aarhus Universitet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger.

Dette betyder, at der ikke tilbydes Studerende for en dag forløb fra torsdag d. 12. marts 2020, da Aarhus Universitet midlertidigt indstiller alle undervisningsaktiviteter.  
 


Uddannelser ved Technical Sciences
AgrobiologiMidlertidig lukket
Bioteknologi (diplomingeniør)Midlertidig lukket
Bygning (diplomingeniør) Midlertidig lukket  
Bygningsdesign (diplomingeniør)Midlertidig lukket  
Elektrisk energiteknologi (diplomingeniør), AarhusMidlertidig lukket  
Elektrisk energiteknologi (diplomingeniør), HerningMidlertidig lukket  
Elektronik (diplomingeniør), AarhusMidlertidig lukket 
Elektronik (diplomingeniør), HerningMidlertidig lukket  
Kemi (diplomingeniør)Midlertidig lukket  
Kemi og fødevareteknologi (diplomingeniør)Midlertidig lukket  
Maskinteknik (diplomingeniør), Aarhus Midlertidig lukket  
Maskinteknik (diplomingeniør), HerningMidlertidig lukket  
Softwareteknologi (IKT) (diplomingeniør)Midlertidig lukket  
Sundhedsteknologi (diplomingeniør)Midlertidig lukket

Andre uddannelser

Er du interesseret i at blive studerende for en dag på en naturvidenskabelig uddannelse? Se tilbud fra Faculty of Natural Sciences.