Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tilmeld dig til studerende for en dag på Technical Sciences

Corona 2021

Grundet corona vil vi ikke tage imod fysiske besøg på Technical Sciences i foråret 2021. Nogle uddannelser tilbyder i stedet et online møde med nuværende studerende. Her har du mulighed for at høre mere om uddannelsen, hvordan det er at være studerende og du får mulighed for at stille alle dine spørgsmål direkte til en studerende. 

Se længere nede hvilke uddannelser der tilbyder en online samtale. 

Kom op oplev at være studerende for en dag og bliv klogere på dit kommende studievalg

Overvejer du at læse på universitetet - måske en naturvidenskabelig uddannelse eller en ingeniøruddannelse? Er du i tvivl? Eller vil du gerne vide mere om uddannelsen før du beslutter dig? Så har du mulighed for at komme og prøve at være studerende for en dag.

På Faculty of Technical Sciences har du mulighed for at blive 'Studerende for en dag' på nedenstående uddannelser. Du kan læse mere om de enkelte uddannelser ved at klikke på uddannelsens navn.   

Som ’studerende for en dag’ oplever du hvordan det er at være studerende på netop den uddannelse du interesserer dig for. Du kommer til at følge en studerende på en helt almindelig studiedag og vil derfor deltage i fx forelæsninger, øvelsestimer og arbejde i studiegrupper. I løbet af dagen vil den studerende fortælle om hvordan han/hun oplever sin uddannelse og du også få god tid til at stille spørgsmål til både hverdagen som studerende samt hvordan det er at starte på en universitetsuddannelse.

Den studerende læser på første eller andet år, så han/hun har for kort tid siden selv stået med de samme overvejelser som du står med nu.

Aarhus Universitet kan kun tilbyde ét besøg som 'Studerende for en dag' på én uddannelse. Har man herefter brug for yderligere afklaring, henviser vi til bachelor.au.dk eller Studievejledningen.

Hvem kan blive 'Studerende for en dag'?

Tilbuddet er for dig der går på et af de sidste år på en gymnasial uddannelse eller måske allerede har afsluttet en. Du kan også blive studerende for en dag, hvis du er uddannet håndværker og overvejer at læse videre. Er du allerede i gang med en universitetsuddannelse og overvejer et sidefag, kan tilbuddet også være relevant. 

Andre uddannelser

Er du interesseret i at blive studerende for en dag på en naturvidenskabelig uddannelse? Se tilbud fra Faculty of Natural Sciences.