Aarhus Universitets segl

Luiza Karpavicius

Titel

Ph.d.-studerende

Primær tilknytning

Luiza Karpavicius CV

Kontaktinfo

Mailadresse

Forskning

Luiza Karpavicius er en miljøøkonom, der specialiserer sig i samspillet mellem miljøet og offentlige politikker. Hun er  i sit 3. år som ph.d.-studerende inden for miljøøkonomi ved Institut for Miljøvidenskab på Aarhus Universitet. I sit ph.d.-projekt forsker Luiza i omkostningseffektive politiske instrumenter til kulstofbinding. Specifikt fokuserer hendes ph.d.-projekt på transaktionsomkostningerne, der opstår i skovbrugs- og landbrugspolitikker.

Uddannelse

I løbet af sin ph.d.-periode har Luiza haft forskellige undervisningserfaringer. På Aarhus Universitet har hun været gæsteforelæser ved "Ph.d.-sommerkursus om arealanvendelse, kulstofbinding og omkostningseffektiv klimapolitik". Uden for Aarhus Universitet har hun været undervisningsassistent på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og gæsteforelæser på økonomiafdelingen på Universidade de São Paulo (Brasilien). Hun har også frivilligt deltaget i Danmarks Forskningens Døgn to gange, i 2023 og 2024.

Rådgivning

Luiza er en af forfatterne til DCE's rådgivende rapport "A meta-analysis of transaction costs for projects to enhance carbon sequestration in land use and the potential implications in the Danish context". Rapporten formidler de vigtigste resultater fra det første kapitel af Luizas ph.d.-afhandling til danske beslutningstagere og er skrevet sammen med hendes vejleder (som første forfatter) og medvejleder.

Udvalgte publikationer

Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle

Udvalgte aktiviteter

Flere
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle