Aarhus Universitets logo
English
Danmarks Frie Forskningsfond (DFF) bevilger 23,8 mio. kr. til seks forskningsprojekter på Technical Sciences.
Modermælk kan noget, som erstatningsprodukter ikke kan - men det vil forskere fra Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet være med til at ændre…
Klimaforskningen ved Institut for Miljøvidenskab og iClimate bliver styrket fra 1. juni med ansættelsen af professor Peter Langen, som skifter sin…
Nyt studie anvender museumssamlinger og citizen-science observationer til at dokumentere, hvordan klimaændring påvirker danske svirrefluers fænologi.
I en ny undersøgelse har forskere fra Institut for Husdyrvidenskab set nærmere på, hvad der motiverer ejere og ansatte i landbruget til at skabe…
Iværksættervirksomheden Skulptek vil på markedet med arm- og benproteser i 3D-print. Målet er, at give kunderne større indflydelse i designprocessen.
Hvordan adskiller økologisk planteproduktion sig fra konventionel i forhold til udledning af lattergas og udvaskning af kvælstof? Forskere fra blandt…
Med ansættelsen af to nye og højtspecialiserede tenure tracks vil Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet styrke sit strategiske fokus på forskning…
Vi skal spise mindre sukker, men hvordan kan fødevareindustrien reducere sukkerindholdet uden at gå på kompromis med den søde smag? Forskere fra…
Træt af hvirvlen, der får håret til at stritte? Det kan du lige så godt vænne dig til, naturen har nemlig haft en rigtig god grund til at indrette det…
Bæredygtighed er langt mere kompliceret, end man måske umiddelbart tror, og derfor er det vigtigt med undervisning i emnet, lyder det fra AU-forsker…