Aarhus Universitets segl

Uddannelsessamarbejde og talentudvikling ved Technical Sciences

Faculty of Technical Sciences arbejder ud fra en målsætning om at bringe den viden, der udspringer af forskningsmiljøerne, i spil i omverdenen.

Som et led i den ambition ønsker vi at styrke innovationssamarbejde og jobmuligheder gennem konkrete forsknings- og erhvervsprojekter i tæt samarbejde med f.eks. virksomheder, organisationer og myndigheder.

Der findes mange muligheder for direkte samarbejde med studerende og forskere. Hvad enten det er en praktikant til virksomheden, et forskningssamarbejde eller en konsulentydelse til en konkret udfordring eller målsætning.

Et samarbejde med en studerende er samtidig en mulighed for at finde og udvikle de rigtige talenter til fremtidige rekrutteringsbehov. Virksomheden kan f.eks. overveje et erhvervsprojekt eller en erhvervspraktik med de studerende.


Strategisk samarbejde om talenter i verdensklasse

Medicinalvirksomheden Novo Nordisk og Aarhus Universitet indgik i 2016 en samarbejdsaftale, der skal styrke forskning og udvikling af proteinteknologi. I alt ni ph.d.-studerende tilbydes et treårigt stipendium til forskning, som vil foregå både i de stærke teknologiske forskningsmiljøer på Aarhus Universitet og i Novo Nordisks forsknings- og udviklingsafdeling i Måløv.