Aarhus Universitets segl

Giuseppe Dionisio

Titel

Seniorrådgiver, Senior rådgiver

Primær tilknytning

Giuseppe Dionisio

Fagområder

  • Biokemi
  • Proteinekspression og oprensning
  • Proteomik
  • Molekylærbiologi
  • Nye Genomiske Teknologier (NGT)

Kontaktinfo

Mailadresse

Forskning

Min rolle i sektionen for Afgrødegenetik og Bioteknologi på Flakkebjerg, Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet er både primær forskning og erhvervsvirksomhedsforhold som seniorrådgiver. Mit forskningsområde dækker plantemolekylærbiologi, plante- og mikrobiel biokemi, proteomik og metabolomik ved massespektroskopi og nye genomiske teknologier (NGT, f.eks. CRISPR/Cas9). Gulerodsglycoengineering er det seneste projekt godkendt af NNF Pioneer Innovator-bevilling (1-2022) til GD.

Uddannelse

Som en af underviserne på Aarhus Universitet (Flakkebjerg Campus, Molekylærbiologisk Afd. og afdeling for Afgrødebioteknologi) har jeg i flere år undervist på Ph.d. Sommerskoleniveau (Hands on plantevidenskab og bioteknologi, 5 ECTS): fra kl. 2015 til dato.
Jeg er blevet udnævnt til almen kemi- og biologilærer på E24 bachelor- og kandidatuddannelserne, der afholdes i Viborg med start i september 2024.

Samarbejder

Udvalget af mit samarbejde omfatter Novozymes, Chr. Hansen (nu Novonesis), Oterra, Carlsberg, Aalborg Universitet, Sejet Plant Breeding, Københavns Universitet, University of East Anglia, Norwich UK, Leibniz Institut, Münchens Tekniske Universitet, Freising, Tyskland og University of Catania, Italien).

Udvalgte publikationer

Flere
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle