Er du journalist med et behov for at komme i kontakt med én eller flere eksperter i agroøkologi? Eksempelvis personer, der kan levere viden om grøn omstilling, økologisk produktion, landbrugets påvirkning af klima og miljø eller et andet emne, der har med agroøkologi at gøre?
Så kan Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet hjælpe dig med at komme i kontakt med forskere i en bred vifte af emner. Her finder du forskning inden for emner som næringsstoffer, jordkvalitet og genetik inden for produktion af planter, bioøkonomi og problematikker vedrørende miljøet.
Baseret på forskernes ekspertområde har vi opdelt dem i en række kategorier, der fremgår i de rektangulære knapper nedenfor. Du kan trykke på disse knapper for hurtigt at finde frem til de relevante forskere som du søger.
Forskere ved Institut for Agroøkologi, der er eksperter i bioøkonomi og grøn omstilling. Disse forskere har fokus på f.eks. vurderinger af livscyklus, bioenergi, grøn omstilling og energiafgrøder:
Forskere ved Institut for Agroøkologi, der er eksperter i jordkvalitet. Disse forskere har fokus på f.eks. digital kortlægning af jordbunden, fosfor, hydrologi og jordens frugtbarhed.
Forskere ved Institut for Agroøkologi, der er eksperter i landbrugets påvirkning af klima. Disse forskere har fokus på f.eks. omsætning af drivhusgasser, C/N turnover, vanding, klima og fødevarer:
Forskere ved Institut for Agroøkologi, der er eksperter i landbrugets påvirkning af miljø. Disse forskere har fokus på f.eks. udvaskning af kvælstof, emissioner, vandmiljø og analyse af jordbrug:
Forskere ved Institut for Agroøkologi, der er eksperter i næringsstoffer. Disse forskere har fokus på f.eks. husdyrgødning, mikrobiologi, planters ernæring, udvaskning af kvælstof og omsætning af kulstof:
Forskere ved Institut for Agroøkologi, der er eksperter i plantegenetik og bioteknologi. Disse forskere har fokus på f.eks forbedring af korn og afgrøders kvalitative egenskaber:
Forskere ved Institut for Agroøkologi, der er eksperter i produktion af planter og digitalt landbrug. Disse forskere har fokus på f.eks. kornsorter, planters fysiologi, stragier for gødning og biodiversitet:
Forskere ved Institut for Agroøkologi, der er eksperter i ukrudt, sygdomme, skadedyr og bier. Disse forskere har fokus på f.eks. sygdomme hos korn, blandinger af pesticid, bekæmpelse af skadedyr og honningbier:
Forskere ved Institut for Agroøkologi, der er eksperter i økologisk produktion. Disse forskere har fokus på f.eks. næringsstoffer, sædskifte, produktion af planter, systemer for fodring og produktion i forbindelse med økologisk produktion af kød og mælk: